EN
Novosti

Kampanja „ZA_JEDNO – obitelj je obitelj“

05.12.2016. 14:18 • Novosti

Kampanja „ZA_ JEDNO – obitelj je obitelj“

Kampanja traje tijekom cijelog mjeseca prosinca, a krajem mjeseca, tijekom blagdana objaviti ćemo najponosniju poruku.
Podržimo jednoroditeljske i samohrane roditelje u njihovoj hrabroj ulozi koju imaju u svojim obiteljima. Te obitelji trebaju veliku podršku jer su roditelji često sami u svojoj ulozi balansiranja između posla, obitelji, kućanskih poslova, učenja i aktivnosti.
Zato pozivamo jednoroditeljske i samohrane obitelji da svoje hrabre i ponosne trenutke podjele s nama, što Vam daje snagu, što ne biste nikako mijenjali.
Napišite svoj komentar u on line obrazac kojeg ćemo naknadno i anonimno objaviti na www.samohrani.com kako bi i ostali bili upoznati sa zahtjevnom ulogom koju imate u jednoroditeljskim obiteljima.

Također, svi Vi koji podržavate, da i jednoroditeljska obitelj može i mora biti sretna obitelj upišite svoj komentar u on line obrazac kojeg ćemo naknadno i anonimno objaviti na ovim stranicama.

Pozivamo Vas da zajedno radimo na suzbijanju stereotipa kao što su: razvedene majke sprečavaju susrete djece s ocem, majke prihode od alimentacije koriste za svoje potrebe, dok se s druge strane očevi percipiraju kao manje njegujući te slabijih roditeljskih vještina, ako dijete ima problem ponašanja to je zato jer živi sa jednim roditeljem…

Jednoroditeljska obitelj može i mora biti sretna obitelj.

 

Više na www.samohrani.com

PODIJELI ČLANAK