EN
Novosti

Uspješno održana tribina u sklopu projekta “Razvijanje i jačanje roditeljskih vještina bivših zatvorenika”

28.06.2017. 06:41 • Novosti

Udruga za unapređenje kvalitete življenja LET u suradnji sa Društvom za socijalnu podršku i Ministarstvom pravosuđa- Upravom za kazneno pravo i probaciju uspješno je organizirala tribinu jučer 27. lipnja, u sklopu Projekta “razvijanje i jačanje roditeljskih vještina bivših zatvorenika.”

Na tribini su sudjelovali stručnjaci iz sustava pravosuđa, Uprave za probaciju Ministarstva pravosuđa, ustanova socijalne skrbi i nevladinih organizacija.

unnamed (3)

Uloga probacije u nadzoru uvjetno otpuštenih osuđenika, organizacija zajednice osuđenika pod elektroničkim nadzorom, integracija osuđenika u zajednicu nakon odsluženja kazne zatvora, iskustva rada probacijskih ureda u nadzoru izvršavanja uvjetno otpuštenih osuđenika, uloga socijalne skrbi prema osobama nakon izvršenja kazne zatvora, uloga nevladinih organizacija prema osobama tijekom i nakon izvršenja kazne zatvora samo su neke od tema kojih smo se dotakli.

Zaključak je da smo još više aktualizirali problematiku vezanu uz ostvarivanje pojedinih prava osuđenika te povećali znanja stručnjaka koji rade s navedenom skupinom kako bi njihov rad imao još veći učinak i kako bi nastavili pružati još kvalitetnije usluge.

unnamed

Iva

Ravnateljica

unnamed (8)

 

 

PODIJELI ČLANAK