Novosti

Škola modernih tehnologija

Društvo za socijalnu podršku poziva vas na VII Školu modernih tehnologija koja će se održati u periodu od 23-25.11.2022. godine.

Škola je namijenjena stručnjacima različitih profila od socijalnih radnika, psihologa, pravnika do zdravstvenih djelatnika.

Škola modernih tehnologija organizira se uz financijsku podršku Ministarstva zdravstva i Grada Zagreba, Gradskog ureda za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom.

Partneri su udruga LET, Centar Slava Raškaj i Govornička akademija Demosten.

Cilj VII Škole modernih tehnologija je poučiti stručnjake kako iskoristiti prednosti koje nude moderne tehnologije kako bi osnaženi novim kompetencijama postizali uspjehe u pružanju usluga u navedenim područjima.

Predavači na VII Školi modernih tehnologija su eksperti iz visoko-obrazovnih institucija, odvjetništva, socijalne skrbi, nevladinih organizacija koji se bave implementacijom i problematikom korištenja modernih tehnologija u svakodnevnom radu.

Prijave na: drustvo-podrska.hr

 

11.04.2024. 10:31

VOLITE SE SIGURNO!!! ❤️❤️❤️

VOLITE SE SIGURNO! “Volite se sigurno” je kampanja  kojom nastojimo ukazati na važnost brige o spolnom i reproduktivnom zdravlju populacije te promovirati odgovorno seksualno ponašanje. ...
pročitaj više
03.04.2024. 14:46

Priopćenje za medije: osvrt na nacrt Zakona o privremenom uzdržavanju

PRIOPĆENJE ZA MEDIJE povodom prijedloga promjena Zakona o privremenom uzdržavanju   Zagreb, 03.04.2024.- Udruga LET ovim putem upućuje Priopćenje za medije povodom provedbe postupka e-savjetovanja ...
pročitaj više
29.03.2024. 09:23

SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS!

Uskrs je prilika da se probudimo, ljubimo ljude oko sebe i svijet u kojem živimo. Uskrs je zaista jedno novo buđenje, najjača pobjeda dobra nad ...
pročitaj više