Novosti

Škola modernih tehnologija

Društvo za socijalnu podršku poziva vas na VII Školu modernih tehnologija koja će se održati u periodu od 23-25.11.2022. godine.

Škola je namijenjena stručnjacima različitih profila od socijalnih radnika, psihologa, pravnika do zdravstvenih djelatnika.

Škola modernih tehnologija organizira se uz financijsku podršku Ministarstva zdravstva i Grada Zagreba, Gradskog ureda za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom.

Partneri su udruga LET, Centar Slava Raškaj i Govornička akademija Demosten.

Cilj VII Škole modernih tehnologija je poučiti stručnjake kako iskoristiti prednosti koje nude moderne tehnologije kako bi osnaženi novim kompetencijama postizali uspjehe u pružanju usluga u navedenim područjima.

Predavači na VII Školi modernih tehnologija su eksperti iz visoko-obrazovnih institucija, odvjetništva, socijalne skrbi, nevladinih organizacija koji se bave implementacijom i problematikom korištenja modernih tehnologija u svakodnevnom radu.

Prijave na: drustvo-podrska.hr

 

21.07.2024. 16:31

Pravobraniteljica upozorava!!!

Brojni građani izgubili zdravstveno osiguranje, iščekuju odluku Ustavnog suda o zahtjevu pučke pravobraniteljice 10/07/2024 Preuzeto sa: ombudsman.hr Prošla je godina dana otkako je pučka pravobraniteljica ...
pročitaj više
15.07.2024. 12:40

Ljetno radno vrijeme

Vanjski rad – radno vrijeme tijekom ljeta Obavještavamo korisnike da tim za vanjski rad- mobilni outreach rad odnosno izmjena igala i štrcaljki i dalje radi, privremeno u ...
pročitaj više
12.07.2024. 12:04

Mediji o udruzi LET

Cijeli niz medija je popratio rad udruge LET u zadnjih par mjeseci: Članak u Novom listu Članak u Jutarnjem listu Prilog na RTL-u Prilog na ...
pročitaj više