EN
Novosti

Savjetovanje za bivše počinitelje kaznenih djela za vrijeme epidemije koronavirusa

23.03.2020. 12:50 • Uncategorized

Udruga LET će sukladno preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske prilagoditi način rada i aktivnosti u sklopu projekta #novi_pocetak.

Ukoliko trebate savjet, informaciju ili podršku, javite nam se putem telefona na broj 01 5803 726, ili na mail adresu let@udruga-let.hr. Za informiranje o pravima, možete se javiti i Društvu za socijalnu podršku, našem partneru na projektu, putem telefona 01 3535 995 ili mail adrese podrska@drustvo-podrska.hr.

Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja te ćemo organizirati savjetovanje putem telefona, a možemo koristiti i mogućnosti videopoziva, kao i grupnih videopoziva putem Whatsappa, Skypea i drugih servisa.

Podsjećamo da na našim stranicama možete pogledati i brošuru Upoznaj svoja prava!

O svim budućim aktivnostima ćemo obavještavati putem web stranice i društvenih mreža, a dotad pazite na sebe i svoje bližnje i poštujte upute nadležnih tijela!

Projekt „Novi početak“ su sufinancirali Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u okviru poziva na dodjelu bespovratnih sredstava „Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za podršku učinkovitoj resocijalizaciji i reintegraciji počinitelja“. 

Vrijednost projekta: 1.197.216,87 kuna.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge LET.

 

PODIJELI ČLANAK