EN
Novosti

Radionica za jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva

10.07.2020. 14:34 • Uncategorized

Udruga za unapređenje kvalitete življenja LET u partnerstvu s Društvom za socijalnu podršku u okviru projekta Novi početak organizira radionicu pod nazivom Jačanje kapaciteta organizacije civilnog društva dana 15.07.2020. godine u Zagrebu. Radionica je namijenjena predstavnicima nevladinih organizacija.

Sukladno epidemiološkim mjerama broj sudionika na radionici je ograničen. Trenutno imamo još dva slobodna mjesta. Molimo Vas da nam se javite putem email-a ukoliko ste zainteresirani.

Udruga za unapređenje kvalitete življenja LET u partnerstvu s Društvom za socijalnu podršku provodi projekt Novi početak koji je financiran iz Europskog socijalnog fonda i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske u okviru Poziva na dodjelu bespovratnih sredstava Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za podršku učinkovitoj resocijalizaciji i reintegraciji počinitelja kaznenih djela u društvenu zajednicu.

Projekt je ukupne vrijednosti 1.197.216,87 kn, od čega Europska unija iz Europskog socijalnog fonda sufinancira bespovratna sredstva u iznosu od 1.017.634,34 kn.

Kontakt osoba: Iva Jovović
iva.jovovic@udruga-let.hr

 

Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge LET.

 

 

PODIJELI ČLANAK