EN
Novosti

RADIONICA “Vjera u životu samohranog roditelja”

21.10.2005. 13:41 • Obavijesti za medije

Projektom „Edukacijski centar za samohrane roditelje“ održali smo niz radionica s različitim temama (osobni doživljaji samohranog roditeljstva, obiteljska komunikacija i dinamika, zaštitni faktori u prevenciji poremećaja u ponašanju djece, pojavu ovisnosti), a u pripremi je i Priručnik za samohrane roditelje i njihovu djecu.

Radionicu pod nazivom „Vjera u životu samohranog roditelja“ udruga LET će održati u utorak, 25. listopada, od 16 do 18 sati u prostorijama Saveza gluhih i nagluhih grada Zagreba (Ulica kneza Mislava 7, Zagreb). Ovom radionicom želimo, zajedno sa samohranim roditeljima, razgovarati o ulozi vjere u životima roditelja, kako ona utječe na suočavanje i rješavanje konkretnih životnih problema, kako nam pomaže u suočavanju s problemima nasilja u obitelji, zlostavljanju, ovisnostima, odnosu s drugim ljudima (kako djecom i bivšim bračnim drugovima tako i sa širom obitelji, susjedima, zajednicom) te drugim pitanjima koja će postaviti i sami samohrani roditelji. Radionicu će voditi profesor Boris Peterlin, voditelj odjela specijalnih projekata Hrvatskog Caritasa, dugogodišnji mirovni aktivist i autor publikacija vezanih uz religiju i nenasilje.

Dosadašnji donatori su Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi i Gradski ured za zdravstvo, rad, socijalnu zaštitu i branitelje Grada Zagreba, a stručnu podršku pruža Centar za socijalnu skrb Zagreb.

Informacije:
Stela Fišer, koordinatorica
Mobitel: 098/1759391
E-pošta:
stela.fiser@udruga-let.hr

PODIJELI ČLANAK