Novosti

Moderne tehnologije- izazovi za mlade

Društvo za socijalnu podršku povodom Mjeseca borbe protiv ovisnosti organizira panel raspravu pod nazivom Moderne tehnologije – Izazovi za mlade, koja će se održati 15.11.2019. godine s početkom u 11:00 sati na Tribinama Grada Zagreba, Kaptol 27.

Udruga LET predstavit će svoj projekt #Cyberbullying_out!

Projekt financira Grad Zagreb- Gradski ured za socijalnu zaštitu.

Podijelit ćemo i promotivne materijale koje su dizajnirala djeca: majice, kemijske olovke, blokiće i vrećice sa porukom: #Cyberbullying_out !!!

Medvjedić predstavlja simbol boli koju djeca trpe kad ih se zlostavlja preko interneta, a flaster u obliku srca predstavlja aktivnosti udruge LET namijenjene za pomoć toj djeci.

 

 

 

 

 

 

Cilj panel rasprave je ukazati na koristi i rizike korištenja modernih tehnologija u našem društvu kao i povećanje znanja stručnjaka o prevenciji ovisnosti u okviru sustava.

Okrugli stol održava se u okviru projekta Društva za socijalnu podršku: Hvala, ne! Ovisnosti o alkoholu, drogi, internetu, kocki i klađenju.

#Cyberbullying_out!

Dječji radovi izrađeni za vrijeme trajanja projekta udruge LET:

 

 

 

 

 

 

#Cyberbullying_out!!!

 

21.07.2024. 16:31

Pravobraniteljica upozorava!!!

Brojni građani izgubili zdravstveno osiguranje, iščekuju odluku Ustavnog suda o zahtjevu pučke pravobraniteljice 10/07/2024 Preuzeto sa: ombudsman.hr Prošla je godina dana otkako je pučka pravobraniteljica ...
pročitaj više
15.07.2024. 12:40

Ljetno radno vrijeme

Vanjski rad – radno vrijeme tijekom ljeta Obavještavamo korisnike da tim za vanjski rad- mobilni outreach rad odnosno izmjena igala i štrcaljki i dalje radi, privremeno u ...
pročitaj više
12.07.2024. 12:04

Mediji o udruzi LET

Cijeli niz medija je popratio rad udruge LET u zadnjih par mjeseci: Članak u Novom listu Članak u Jutarnjem listu Prilog na RTL-u Prilog na ...
pročitaj više