EN
Novosti

LET na sastanku u Ministarstvu pravosuđa

30.10.2019. 23:52 • Novosti

U Ministarstvu pravosuđa održan je 30.10.2019.g. službeni sastanak predstavnika ministarstva iz Uprave za zatvorski sustav i probaciju i udruga koje su započele projekte unutar natječaja Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za podršku učinkovitoj resocijalizaciji i reintegraciji počinitelja kaznenih djela u društvenu zajednicu.

Na sastanku su prisustvovali uz našu udrugu i predstavnici udruga: Prijatelji životinja i prirode, Otvorena medijska grupacija, Zdravi grad, Korak po korak, Pet plus, Te rra, Caritas Nadbiskupije Split, Roditelji u akciji, Stijena Resoc, Svijet kvalitete te Centar za nestalu i zlostavljanu djecu.

Na sastanku smo prezentirali naš projekt Novi početak.

Svrha sastanka bila je upoznavanje predstavnika Uprave za zatvorski sustav i probaciju s aktivnostima koje se planiraju provoditi u okviru projekata, bolja koordinacija u provedbi istih, upoznavanje udruga međusobno i rješavanje otvorenih pitanja.

Projekt „Novi početak“ su sufinancirali Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u okviru poziva na dodjelu bespovratnih sredstava „Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za podršku učinkovitoj resocijalizaciji i reintegraciji počinitelja“. 

Vrijednost projekta: 1.197.216,87 kuna.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge LET.

 

PODIJELI ČLANAK