Novosti

Kampanja „ZA_JEDNO – Obitelj je Obitelj“

Kampanja „ZA_JEDNO – Obitelj je Obitelj“

#Za_jedno #FamilyIsFamily #ObiteljJeObitelj

Podržimo jednoroditeljske i samohrane roditelje u njihovoj hrabroj ulozi koju imaju u svojim obiteljima. Te obitelji trebaju veliku podršku jer su roditelji često sami u svojoj ulozi balansiranja između posla, obitelji, kućanskih poslova, učenja i aktivnosti.

Zato pozivamo jednoroditeljske i samohrane obitelji da svoje hrabre i ponosne trenutke podjele s nama, što Vam daje snagu, što ne biste nikako mijenjali.

Napišite svoj komentar u on line obrazac kojeg ćemo naknadno i anonimno objaviti na www.samohrani.com kako bi i ostali bili upoznati sa zahtjevnom ulogom koju imate u jednoroditeljskim obiteljima.

Također, svi Vi koji podržavate, da i jednoroditeljska obitelj može i mora biti sretna obitelj upišite svoj komentar u on line obrazac kojeg ćemo naknadno i anonimno objaviti na ovim stranicama.

Pozivamo Vas da zajedno radimo na suzbijanju stereotipa kao što su: razvedene majke sprečavaju susrete djece s ocem, majke prihode od alimentacije koriste za svoje potrebe, dok se s druge strane očevi percipiraju kao manje njegujući te slabijih roditeljskih vještina, ako dijete ima problem ponašanja to je zato jer živi sa jednim roditeljem…Jednoroditeljska obitelj može i mora biti sretna obitelj.

#Za_jedno #FamilyIsFamily

 

20.02.2024. 09:58

Zagreb Zovi

Zagreb-Zovi  Zaštiti sebe i druge od HIV/AIDS-a, Hepatitisa i drugih krvlju prenosivih bolesti. Anonimno, besplatno i bez pitanja možeš dobiti novi pribor i ostaviti stari. ...
pročitaj više
15.01.2024. 12:24

Mladi i ovisnosti- što pokazuju istraživanja?

Svaki treći srednjoškolac svakodnevno puši Do kraja srednje škole vjerojatno će svaki treći (a u nekim sredinama i svaki drugi) učenik probati marihuanu Mladi koji ...
pročitaj više
11.01.2024. 20:59

Ne dirajte odbačeni pribor!!!

U splitskom kvartu puno narkomanskih igala i šprica. Ljudi bijesni i očajni Piše: Lukrecija Žderić 19:55, 11. siječnja 2024. Link  FOTO: INDEX ODBAČENE narkomanske igle dugogodišnji ...
pročitaj više