Novosti

Kampanja „ZA_JEDNO – Obitelj je Obitelj“

Kampanja „ZA_JEDNO – Obitelj je Obitelj“

#Za_jedno #FamilyIsFamily #ObiteljJeObitelj

Podržimo jednoroditeljske i samohrane roditelje u njihovoj hrabroj ulozi koju imaju u svojim obiteljima. Te obitelji trebaju veliku podršku jer su roditelji često sami u svojoj ulozi balansiranja između posla, obitelji, kućanskih poslova, učenja i aktivnosti.

Zato pozivamo jednoroditeljske i samohrane obitelji da svoje hrabre i ponosne trenutke podjele s nama, što Vam daje snagu, što ne biste nikako mijenjali.

Napišite svoj komentar u on line obrazac kojeg ćemo naknadno i anonimno objaviti na www.samohrani.com kako bi i ostali bili upoznati sa zahtjevnom ulogom koju imate u jednoroditeljskim obiteljima.

Također, svi Vi koji podržavate, da i jednoroditeljska obitelj može i mora biti sretna obitelj upišite svoj komentar u on line obrazac kojeg ćemo naknadno i anonimno objaviti na ovim stranicama.

Pozivamo Vas da zajedno radimo na suzbijanju stereotipa kao što su: razvedene majke sprečavaju susrete djece s ocem, majke prihode od alimentacije koriste za svoje potrebe, dok se s druge strane očevi percipiraju kao manje njegujući te slabijih roditeljskih vještina, ako dijete ima problem ponašanja to je zato jer živi sa jednim roditeljem…Jednoroditeljska obitelj može i mora biti sretna obitelj.

#Za_jedno #FamilyIsFamily

 

23.05.2024. 17:22

‘Mame, morate odmoriti!’: Narančasta ribica vašu djecu ovog ljeta vodi na more! Zvuči kao avantura na koju se spremaju likovi nekog crtića Walta Disneya, no ...
pročitaj više
14.05.2024. 22:59

Okrugli stol o mentalnom zdravlju

Savez udruga za mentalno zdravlje (SUMEZ) organizirao je 14.05.2024. u Zagrebu Okrugli stol pod nazivom: Dobre prakse usluga u zajednici za osobe s teškoćama mentalnog ...
pročitaj više
13.05.2024. 13:20

“NARANČASTA RIBICA: PODRŠKA JEDNORODITELJSKIM OBITELJIMA”

S velikim zadovoljstvom Vas pozivamo na okrugli stol pod nazivom \"Narančasta ribica: Podrška jednoroditeljskim obiteljima\" koji će se održati 23.05.2024. od 11 do 14 sati ...
pročitaj više