Novosti

Božić – vrijeme darivanja!

Udruga za unapređenje kvalitete življenja „LET“ planira uspostavljanje nagrade za najhrabrijeg i najodlučnijeg samohranog roditelja i za osobu ili instituciju koja je samohranom roditelju pružila najviše podrške u kalendarskoj godini.

  1. Nagrada za Naziv za godišnju nagradu za najhrabrijeg i najodlučnijeg samohranog roditelja (1. i 2. mjesto se nagrađuju)
  2. Nagrada za Naziv za godišnju nagradu za osobu/pojedinca ili instituciju koja je samohranom roditelju pružila najviše podrške (1.mjesto se nagrađuje)

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je predložiti

  1. Naziv za nagradu za najhrabrijeg i najodlučnijeg samohranog roditelja
  2. Naziv za nagradu za osobu ili instituciju koja je samohranom roditelju dala najviše podrške

Udruga za unapređenje kvalitete življenja “LET“, organizira nagradnu igru u kojoj možete osvojiti knjige „Vodič za razvod braka“  psihološko – pravni priručnik, autorica Ivane Mijić Vulinović i Karmen Kmetović Prkačinili „Naučite njemački u 7 dana“ revolucionarna metoda brzog učenja stranih jezika, autora Ramona Campayo.

Ukupan fond nagrada: 3 knjige

Način prijave

Kako bi mogli sudjelovati u nagradnoj igri potrebno je poslati svoj prijedlog za Dodjelu nagrade na mail:

let@udruga-let.hr s vašim osobnim podacima.

Pristigle prijedloge ocijenjivat će djelatnici Udruge LET.

Nagradna igra će trajati do 21.12.2018.

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imaju svi imaju punoljetni državljani Republike Hrvatske.

Zaštitu Vaših osobnih podataka smatramo vrlo ozbiljnom i tome pristupamo s velikom profesionalnom odgovornošću u skladu s Općom Uredbom o zaštiti osobnih podataka i Zakonu o provedbi Uredbe.

Pouku o zaštiti podataka možete naći na www.samohrani.com

20.02.2024. 09:58

Zagreb Zovi

Zagreb-Zovi  Zaštiti sebe i druge od HIV/AIDS-a, Hepatitisa i drugih krvlju prenosivih bolesti. Anonimno, besplatno i bez pitanja možeš dobiti novi pribor i ostaviti stari. ...
pročitaj više
15.01.2024. 12:24

Mladi i ovisnosti- što pokazuju istraživanja?

Svaki treći srednjoškolac svakodnevno puši Do kraja srednje škole vjerojatno će svaki treći (a u nekim sredinama i svaki drugi) učenik probati marihuanu Mladi koji ...
pročitaj više
11.01.2024. 20:59

Ne dirajte odbačeni pribor!!!

U splitskom kvartu puno narkomanskih igala i šprica. Ljudi bijesni i očajni Piše: Lukrecija Žderić 19:55, 11. siječnja 2024. Link  FOTO: INDEX ODBAČENE narkomanske igle dugogodišnji ...
pročitaj više