Novosti

Božić – vrijeme darivanja!

Udruga za unapređenje kvalitete življenja „LET“ planira uspostavljanje nagrade za najhrabrijeg i najodlučnijeg samohranog roditelja i za osobu ili instituciju koja je samohranom roditelju pružila najviše podrške u kalendarskoj godini.

  1. Nagrada za Naziv za godišnju nagradu za najhrabrijeg i najodlučnijeg samohranog roditelja (1. i 2. mjesto se nagrađuju)
  2. Nagrada za Naziv za godišnju nagradu za osobu/pojedinca ili instituciju koja je samohranom roditelju pružila najviše podrške (1.mjesto se nagrađuje)

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je predložiti

  1. Naziv za nagradu za najhrabrijeg i najodlučnijeg samohranog roditelja
  2. Naziv za nagradu za osobu ili instituciju koja je samohranom roditelju dala najviše podrške

Udruga za unapređenje kvalitete življenja “LET“, organizira nagradnu igru u kojoj možete osvojiti knjige „Vodič za razvod braka“  psihološko – pravni priručnik, autorica Ivane Mijić Vulinović i Karmen Kmetović Prkačinili „Naučite njemački u 7 dana“ revolucionarna metoda brzog učenja stranih jezika, autora Ramona Campayo.

Ukupan fond nagrada: 3 knjige

Način prijave

Kako bi mogli sudjelovati u nagradnoj igri potrebno je poslati svoj prijedlog za Dodjelu nagrade na mail:

let@udruga-let.hr s vašim osobnim podacima.

Pristigle prijedloge ocijenjivat će djelatnici Udruge LET.

Nagradna igra će trajati do 21.12.2018.

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imaju svi imaju punoljetni državljani Republike Hrvatske.

Zaštitu Vaših osobnih podataka smatramo vrlo ozbiljnom i tome pristupamo s velikom profesionalnom odgovornošću u skladu s Općom Uredbom o zaštiti osobnih podataka i Zakonu o provedbi Uredbe.

Pouku o zaštiti podataka možete naći na www.samohrani.com

08.06.2024. 17:19

Fingiranje demokracije!!!

Digitalnim barijerama protiv sudjelovanja javnosti: Više od 40 udruga traži od Ministarstva uprave da im omogući komentiranje zakona! Organizacije civilnog društva, njih 42 iz cijele Hrvatske, ...
pročitaj više
03.06.2024. 21:45

Dan prava osoba s duševnim smetnjama u Republici Hrvatskoj

Hrvatski Sabor donio je odluku o proglašenju 6. lipnja Danom prava osoba s duševnim smetnjama u Republici Hrvatskoj.   Mentalno zdravlje sastavna je i neizostavna komponenta ...
pročitaj više
28.05.2024. 21:21

Dobro jutro Hrvatska

Jutros smo bili na Dobro jutro Hrvatska sa #narancastaribica U svijetu se sve više govori o sindromu roditeljskog izgaranja, koliko je taj problem izraženiji kada ...
pročitaj više