Novosti

VIII Škola modernih tehnologija

Održana je VIII Škola modernih tehnologija u organizaciji Društva za socijalnu podršku uz partnerstvo udruge LET!

VIII Škola modernih tehnologija se održala u periodu od 6-8.12.2023. godine.

Škola je bila namijenjena stručnjacima različitih profila od socijalnih radnika, psihologa, pravnika do zdravstvenih djelatnika.

Cilj VIII Škole modernih tehnologija je bio poučiti stručnjake kako iskoristiti prednosti koje nude moderne tehnologije kako bi osnaženi novim kompetencijama postizali uspjehe u pružanju usluga u navedenim područjima.

Predavači na VIII Školi modernih tehnologija su bili eksperti iz visoko-obrazovnih institucija, odvjetništva, socijalne skrbi, nevladinih organizacija koji se bave implementacijom i problematikom korištenja modernih tehnologija u svakodnevnom radu.

Na ovogodišnjoj Školi predavači su bili dugogodišnji suradnici: Lucija Vejmelka, Miroslav Rajter, Kristijan Sedak, Nedjeljko Marković, Iva Jovović, Monika Nožinić, Marija Celebrini i Katarina Radat.

Ove godine s nama su bili i novi stručnjaci: Jasna Lesički, Željka Barić, Irena Rojnić Palavra, Goran Brkić, Vesna Zelić Ferenčić, Roberta Matković, Tea Čičić, Ana Ćorić Samardžija, Vildana Drljević Boljanić te predstavnici Centra za sigurniji internet, Govorničke akademije Demosten i Propulsion.one koji su predstavili primjere dobre prakse te predstavili programe uporabe modernih tehnologija u području prevencije ovisnosti, nasilja u on line okruženju, edukacije stručnjaka u probaciji.

#skolamodernihtehnologija

08.06.2024. 17:19

Fingiranje demokracije!!!

Digitalnim barijerama protiv sudjelovanja javnosti: Više od 40 udruga traži od Ministarstva uprave da im omogući komentiranje zakona! Organizacije civilnog društva, njih 42 iz cijele Hrvatske, ...
pročitaj više
03.06.2024. 21:45

Dan prava osoba s duševnim smetnjama u Republici Hrvatskoj

Hrvatski Sabor donio je odluku o proglašenju 6. lipnja Danom prava osoba s duševnim smetnjama u Republici Hrvatskoj.   Mentalno zdravlje sastavna je i neizostavna komponenta ...
pročitaj više
28.05.2024. 21:21

Dobro jutro Hrvatska

Jutros smo bili na Dobro jutro Hrvatska sa #narancastaribica U svijetu se sve više govori o sindromu roditeljskog izgaranja, koliko je taj problem izraženiji kada ...
pročitaj više