EN
Novosti

Posvojenje

22.05.2015. 11:57 • Novosti

Priprema za posvojenje je program edukacije i podrške budućim posvojiteljima  prije zasnivanja posvojenja kojeg će provodit stručnjaci s područja obiteljsko pravne zaštite i posvojenja, a sadržajno će odgovoriti na najvažnija pitanja vezana za postupak posvojenja u Republici Hrvatskoj.

Tematski ćemo obuhvatiti zakonske okvire, pravne uvijete, značaj poznavanja vlastitog porijekla za razvoj identiteta, razvojne faze djece kao i specifičnosti posvojenja djece u odnosu na njihovu dob, porijeklo, eventualna traumatska iskustva, razvoj privrženosti, osvješćivanje vlastitih očekivanja i potreba, prihvaćanje emocija,  kao i izazove roditeljstva.

Glavni cilj ovih radionica je razvijanje mreže usluga za posvojitelje i posvojenu djecu koje će doprinijeti podizanju kvalitete njihovog roditeljstva i realizaciji mjera obiteljske politike.

S istim ciljem osnovana je i Facebook zajednicapod nazivom Posvojenje putem koje nam se također možete obratiti i prijaviti za sudjelovanje. U ovom trenutku zajednica ima više od 900 “LIKEOVA” !!!

https://www.facebook.com/posvojenje

Radionice će se održavati u svibnju i lipnju te rujnu: subotom od 10 do 13 sati u Preradovićevoj 29.

Za sudjelovanje se potrebno prijaviti kako biste osigurali svoje mjesto na radionicama:

Prijave na :

Tel: 01/5803-726

Mob: 092/1741-096

Email: let@udruga-let.hr ili putem Facebooka

PODIJELI ČLANAK